Esențele de Pară, Strugure sau Roșie: „Cei 3 mari în sticluțe mici”

Publicat în 4 august, 2014 | De Lila Devi

3 esente

 

 

 

 

 

Îmi face mare bucurie să vă prezint 3 dintre cele mai populare esențe florale Spirit-in-Nature, disponibile acum pentru prima dată în sticluțe mici cu pulverizator: Pară/pace, Strugure/iubire și Roșie/putere mentală, anduranță.

Esența de Pară: “Sprayul cu pace”

“Trebuia să înfrunt o operație dificilă pentru mine din punct de vedere emoțional, pe care o amânasem de ani de zile. Am luat Esența de Pară timp de câteva zile înainte și după operație. Chiar și atunci când, ieșind din operație, am primit veștile rezultatelor nu atât de bune, am fost capabilă să le primesc cu pace și să rămân împăcată întreaga zi.” Charlene, autoare, N.J.

Esența Florală de Pară poate fi descrisă ca absența conflictului, a rezistenței și a dezordinii psihologice. Este liniștirea sentimentelor agitate sau confuze. Este un balsam pentru orice fel de criză, traumă, șoc sau urgență pentru corp sau minte. Este sentimentul de odihnă atunci când toate grijile și preocupările sunt lăsate deoparte. Este un sentiment de plenitudine, lipsit de orice obiect. Nu există nici o dorință, nu există nici o lipsă. Ai ajuns la destinație. Tot ce a fost necesar pentru a ajunge aici s-a topit. Ești acolo unde vrei să fii, fără nici un plan și nici o dorință. Planurile au fost realizate, dorințele împlinite.

Acest moment este perfect. Pacea este perfectă. Te-ai putea scălda în ea pentru totdeauna. Aceasta este esența de Pară.

Esența de Strugure: “Sprayul cu iubire”

Strugure 2

 

 

 

 

 

“Yoda era șoarecele de companie al clientului meu și fusese crescută alături de surioara ei. Șoricica surioară s-a îmbolnăvit însă și a murit. Fără ea, Yoda era pierdută. Îi dispăruse sclipirea din ochi și toată interacțiunea cu stăpânul ei s-a redus cu mult. I-am dat Esența de Strugure, iar rezultatele au fost uimitoare. Acum, se cațără în sus pe cușca ei, ca în salut. Mănâncă bine și nu mai are acea privire gri, plină de disperare și tristețe. Ba chiar apucă singură pipeta pentru a suge picăturile de esențe florale și nu se satură niciodată de ele!” Deborah, Pets Home Study Course Graduate, U.K.

“Iubirea este poarta care se deschide, iubirea este motivul pentru care suntem aici. Nimeni nu ți-ar putea oferi mai mult de atât. Înțelegi ce vreau sa spun?” Astfel cântă Elton John și la fel este și mesajul Esenței de Strugure.

Esența Florală de Strugure este un balsam pentru inimă. Unei inimi ce este plină de dor, frântă, goală sau în nevoie, i-ar putea face bine să-i fie adus aminte că ceea ce am căutat timp de eoni întregi în exteriorul nostru se găsește deja în noi: iubirea divină și devoțiunea.

Esența de Strugure nu este doar despre iubirea umană împărtășită, ci și despre iubirea de idealuri nobile; iubirea pentru natură și pentru toate lucrurile pure și libere.

Esența de Roșie: “Sprayul pentru putere/anduranță”

“Mă simt destul de bine, iar Esența de Roșie îmi dă putere și mă face să mă simt mai sigură. Acum, am mai multă claritate despre cum va fi viața mea, în legătură cu care am să vă țin la curent, pas cu pas. Și nu îmi mai e frică. În mod lin și cu sprijinul Esențelor Spirit-in-Nature, am ajuns să fiu pregătită pentru această schimbare importantă din viața mea”. Barbara, autoare, Atena, Grecia

Esența de Roșie este pentru „complexul leului laș”. Ea ne ajută să ne bazăm pe acele clipe în care îmbrățișăm orice ne oferă viața. După cum știe și orice vânzător sau antreprenor bun, nu există decât oportunități, căci fiecare obstacol poate fi transformat într-o posibilitate de expansiune, de deschidere, de succes.

La fel cum vlăstarul de roșie are nevoie de a fi susținut pentru a suporta greutatea roșiilor coapte, care îl trag spre pământ, și noi putem beneficia de această esență florală, atunci când propriile noastre încercări ne apasă prea puternic sau ni se par de nedepășit.