Lila Devi – Despre vizita în România

Lila Devi | Fondatoarea esenţelor florale “Spirit-in-Nature Essences™”

Vizitarea unei țări pentru prima dată face parte din aventura de a împărtăși Esențele Spirit-in-Nature, cea mai veche companie de esențe florale din afara Regatului Unit, în întreaga lume. Mai ales în timpul primei mele vizite, încerc să înțeleg spiritul mai profund al țării și locuitorilor ei, prin energia și conștiința lor. Sosirea mea în România, în septembrie 2014, a fost o surpriză plăcută, depășindu-mi orice așteptări. Prietenii mei mi-au spus dinainte, „Fii pregătită. Românilor le place să cânte și să danseze!”

Aveau dreptate. Nici nu știam că în acel sfârșit de săptămână, Bucureștiul sărbătorea 555 de ani de la înființare. În acea seară, întregul oraș forfota de celebrări și festivități, cu râsete, voie bună și muzică. Se dansa pe stradă, la fiecare colț. În scurt timp, dansam și eu – prima mea vizită și primul meu tango!

Însă nu eram pregătită să întâlnesc atâta dulceață în oameni. Relațiile sunt importante în România. Oamenii contează. După conceptul esențelor temă explicate în (…) carte (numite astăzi, în engleză, esențe semnătură), România este o țară cu tema Curmală, ceea ce înseamnă că principala sa calitate este dulceața. Această calitate este bazată pe două elemente: o legătură profundă cu prietenii și familia și faptul de a nu-i judeca pe ceilalți.

Am găsit oameni buni la suflet, deschiși și săritori. (…) au fost receptivi față de ele, cu inteligență și intuiție. Într-adevăr, poate să pară că aceste esențe florale și-au găsit un cămin aici.

Astfel începe marea aventură a Esențelor Spirit-in-Nature în România!